fbpx
Доставка за един ден в цяла България

Срокове и доставка

  • Продавачът доставя онлайн поръчаните стоки чрез куриерска фирма Еконт Експрес на посочен от клиента адрес (до входа на адреса или най-близкото място където е възможно да се паркира) или на посочен от клиента офис на куриерската фирма в зависимост от избора на клиента ;
  • Продавачът извършва доставката на стоките само на територията на Република България;
  • Предлаганите стоки са съпроводени с необходимите документи и опаковка;
  • Стойността на услугата за доставка се калкулира от куриерската фирма и се заплаща от клиента.

Времето за доставка обикновено е средно от 1 до 3 работни дни за стоки, налични в централен склад. В страницата на продавача се посочва очакван срок за доставка на конкретни стоки, който има приблизителен и ориентировъчен характер и който не отменя уговорения със сключване на договора от разстояние срок на доставка по предходното изречение. Ако продуктът не може да бъде доставен, Promo-bg.com се задължава да информира за това клиента.

Доставката на поръчки, съдържащи стоки на стойност над 200лв (с ДДС) е безплатна за клиента до офис на куриерската фирма, ако стоките не са в промоция или клиента не ползва други намаления или отстъпки. Като във всички случаи преди завършването на поръчката promo-bg.com ще посочи на сайта стойността на допълнителните разходи, които клиентът трябва да заплати (ако има такива).

  • Детайлите по отношение на доставката на стоките не представляват договорно задължение от страна на продавача за извършването на съответната доставка на конкретна дата. Съответно клиентът няма право на каквото и да е обезщетение в случай, че датата, на която е било обявено от продавача, че ще достави стоката не е спазена;
  • Доставките се извършват от понеделник до петък между 09.00 и 18.00 часа и събота между 09.00 и 13.00 часа, с изключение на празнични дни. Изключение може да има за населени места със специален график на обслужване;
  • При доставка с куриер Еконт Експрес в деня на доставка ще получите SMS от куриера, че имате пратка за получаване. Ако не бъдете намерен на уречените ден и място и няма друго лице, което да приеме пратката вместо Вас, куриерът оставя стикер, че е идвал и координати, на които да се свържете с него. Пратката се връща в офиса на куриера до поискване от Ваша страна. Ако и на следващия ден не се свържете с нас или куриерската фирма, приемаме поръчката за анулирана. Клиентът има възможност да отвори и прегледа съдържанието на пратката преди да плати на куриера.

BETRENDY или представител на куриерската фирма се ангажират да уведомят клиента по телефона или имейл, ако се появят внезапни обстоятелства, възпрепятстващи навременното изпълнение на доставката.

Всички стоки са застраховани до момента на получаване и пристигат с документи за гаранция, касова бележка (или фактура, ако има изискана такава).

Клиентът се съгласява, че удостоверяването за получената стока може да се извърши от лице, за което според обстоятелствата може да се направи извод, че ще предаде информацията на клиента – страна по договора.

Клиентът трябва да прегледа стоката в момента на доставката и предаването й от продавача или куриера и, ако не отговаря на изискванията, да уведоми за това незабавно продавача.

Рискът от загуба или повреда на закупените продукти преминава върху клиента в момента, в който клиентът или посочено от него трето лице, различно от избраната от BETRENDY компания за куриерски услуги приеме стоките.

Последвай ни
ГОРЕ
Най-продавани:

Количка 0

НАСКОРО РАЗГЛЕДАНИ 0