fbpx
Доставка за един ден в цяла България

Създай своя тренд.

Качествени мъжки и женски бижута от медицинска стомана.

Аз съм Марко

През 2017 година дойдох в България за да преследвам един много по-добър живот от този, който имах в Италия. Работих дълги години като баскетболен треньор, но моята държава така и не ми даде възможността за развитие. Един ден просто взех решението и дойдох тук. Доста години по-късно започнах усилено да преследвам мечтата си в областта на довършителната визия. Днес съм тук, за да разкрия себе си и да ти предложа селекция от висококачествени бижута, с които да създадеш своята уникална визия и да спреш да се водиш по трендовете. 

П.С. Името BETRENDY е просто една иронична фраза, която ни казва , че всичко в днешния свят е водено от стереотипи. Нека спрем това заедно!

С много добри чувства, Марко.

Няколко думи за селекцията от бижута

Аксесоарите във всички колекции, които ще откриеш в BE!TRENDY са внимателно подбрани и с изключително високо качество. Изработени са от медицинска стомана, която не остава петна, не дразни кожата и е изключително издръжлива. Всяка поръчка се опакова в персонализирана опаковка, с която да зарадваш себе си, твоите близки и твоите приятели.

Est. 2024  |  ДОСТАВКА В ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ

Последвай ни
ГОРЕ
Най-продавани:

Количка 0

НАСКОРО РАЗГЛЕДАНИ 0